Okurumuz, şehrin değişik yerlerinde sık sık benzeri görüntülere şahit olduğunu söyledi.
Yaz ayları olması nedeniyle insanların bahçelerini suladığına, araçlarını yıkadığına şahit olduğunu söyleyen okurumuz, evlerinin önünde hlı bile yıkayan insanlar olduğunu söyledi.
Suyun hoyratça kullanıldığına özellikle son günlerde şahit olduğunu söyleyen ve bu durumun susuzluk tehlikesine yol açacağını ifade eden okurumuz 2buna kesinlikle mani olunmalı. Suyun boş yere kullanılması, hiç olmazsa şu yaz aylarında yasaklanmalı. Suyu, bahçe sulamada, araba ve halı yıkamada kullananlara da gerekirse ceza verilmeli” dedi.
Böylelikle, ilerde doğabilecek susuzluk tehlikesinin de bir nebze olsun önüne geçilmiş olacağını sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika