Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

ŞU HALE BİR BAKIN?

Okurumuz Bağlar caddesinin bir arka sokağında oturduğunu söyledi.
Sokak içinde,apartların kapılarına sürekli olarak el ilanları bırakıldığını ifade eden okurumuz, bırakılan bu el ilanlarının rüzgarda dağılarak etrafı pislermesşnden yakındı.
Bu konuda çok şikayetçi olduklarını belirten ve çektiği fotoğrafı da yakınması ile birlikte mail aracılığıyla gönderen okurumuz,bu duruma bir şekilde engel olunması gerektiğini söylüyor.
Bölgede hemen her sokağın aynı durumda olduğunu, apartların önüne tomarla bırakılan el ilanları yetmezmiş gibi, bir de kapıların üzerine yine ilanlar yapıştırıldığını, bunun da resmen çevre kirliliği ve görsel çirkinlik yarattığını ifade eden okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi