Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

SÜPER SONUÇ


Bir önemli maçı 3 puanla bitirmeyi başardık.
Takım mücadele olarak üst düzeydeydi ama oyun düzeni yönünden hala eksikliklerimiz var. Malatyaspor oynadığımız takımlar içinde en iyi futbol oynayan takımdı, daha önceki maçlarını da seyretmiştim bizim maçta önceki maçlarına göre daha iyiydiler.
İlk devre başa baş oynadık hatta biz biraz daha iyiydik ama 10 kişi kalınca 2. devre zorlandık, Malatyaspo'run 2 numaralı oyuncusu bizim sol tarafımızdan çok geldi, sıkıntılı anlar yaşadık, Allahtan Boffin yine devleşti.
Bizim sıkıntımız beklerimizin hep 2 ye 1 yakalanmasından Kamil Ahmet ile Tarık iyi oynuyorlar ama 2 ye 1 kalınca sıkıntın yaşıyorlar hocanın bu soruna bir çare bulması gerekiyor.
Erkan gene iyiydi gollerin hazırlayıcısı oldu, Hakan yine canla başla savaştı, Ofoedu hiçbir şey yapmadan oyundan alındı Meye pozitif futbol oynayamadı ama Malatyaspor'un gerisine pres yaptı rahat oynatmadı bu da bizim nefes almamızı sağladı, Uğur bu maçta da görevini yaptı golü atabilseydi süper olacaktı. Teknik kadronun Uğur'u dinç tutması lazım. Bruno beni yanıltmadı oyuna girdi iyi vuruşla golü attı, daha da iyi olacağına inanıyorum.
Bu mücadele gücümüzü sürdürdüğümüz takdirde her maçı alabiliriz.
Hakemlere gelince ben bu hakeme yıllardır bir türlü ısınamadım. Bu hafta bütün maçları seyrettim Semih'in pozisyonu gibi 5-6 pozisyon oldu 2 hakem sarı kart verdi diğerleri faulü verdi geçti, ben 55 senedir maç seyrederim ilk devrenin bitiminde orta yuvarlakta diğer hakemleri bekleyen orta hakemin elini cebine sokup Beyoğlu'nda tur atar gibi beklediğini görmedim.
Stadımız hayırlı olsun İnşallah eksiklikler bir an önce giderilir, trafik ayrı bir sıkıntı ona da bir çare bulunması lazım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Mehmet Arı gibi eski yöneticiler dahil.
Federasyon 13. Haftanın maç programını açıkladı bizim Mersin maçı 2 aralık Cuma 19:00 olarak belirtilmiş ama saha ismi yok, onun için işin peşini bırakmayalım.
Birazda övüneyim kırmızı topu eleştirmiştim demek ki mahalli basında ses getiriyor ki top değişti tabi bu işin esprisi doğruyu yaptılar.



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi