Gazetemize ulaşan bir okurumuz, okul çıkışı ve iş çıkışı saatlerinde çarşıdan dönen yaşlı vatandaşların yoğunluk oluşturmasından şikâyet etti.
Okurumuz, “Her gün okul çıkışı belediye durağından biniyorum ve okul çıkış saatlerinde hep yaşlı teyzeler ve amcalar oluyor. Artık eve zor gider oldum hem de onlardan azar işitiyoruz gençler olarak. Biraz daha duyarlı olup çarşı Pazar gezme saatlerini okul ve iş çıkışına denk getirmesinler lütfen. Şu tramvay yoğunluklarına belediyenin bir çare bulması gerek” dedi.
Öğrenci olarak bu durumdan bıktığını belirten okurumuz, acil bir çözüm bulunmasını istedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika