Okurumuz çevre yolu üzerinde bulunan yaya üst geçitlerine asılan pankartların, sürücülerin dikkatini dağıttığını ve bunun da kazalara neden olabileceğini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde çevre yolu üzerinde aracıyla giderken, üst geçitlerin her birinde bir pankart bulunduğunu gördüğünü söyleyen okurumuz “Bu son derece dikkat dağıtan bir şey. Bir de çevre yolu üzerinde araçların hızlı gittiği hesap edildiğinde, pankartların dağıttığı dikkatler nedeniyle sürücüler her an kaza ile karşı karşıya kalabilir” dedi.
Üst geçitlerin birinde, günler önce yapılan bir partinin kongresinin duyurusunun bulunduğunu, bir başkasında ise yardım derneklerine ait pankartların yer aldığını söyleyen okurumuz 2Sürücüler bu pankartları gördüğünde dikkatleri dağılabilir” dedi.
Bu pankartların bu üst geçitlerden kaldırılması gerektiğini söyleyen ve üst geçitlere bundan böyle pankart asılmaması gerektiğini dile getiren okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika