Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Üzerimize bir de belediyeler gelmesin.

Okurumuz, Eskişehir’in önemli caddelerinden birinin üzerinde iş yeri bulunduğunu söyledi.


Küçük esnaf olduğunu söyleyen ve 7 metrekarelik bir dükkanı bulunduğunu ifade eden okurumuz, salgın nedeniyle bir yılı aşkın süredir zor anlar yaşadıklarını ifade etti.


Çoğu zaman iş yerini açamadığını ifade eden ve bu yüzden büyük bir zarara uğradığını sözlerine ekleyen okurumuz” neden sonra işyerlerimizi aça bildik. Biraz olsun zararımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Ancak bu arada sık sık belediye zabıtaları ile karşı karşıya geliyoruz. Özellikle kaldırım işgali ve diğer konularda biraz üstümüze geliyorlar. Gerçekten şu son bir yılı çok zor bir şekilde geçirdik. Biraz nefes almamız gerekiyor. Salgının yarattığı mağduriyeti geri kazanmak istiyoruz. Ancak belediyelerin de bu konuda biraz anlayışlı olmasını istiyoruz. Hiç olmazsa bir süre bizleri sıkıştırmasalar çok iyi olacak.”dedi.


Elbette kurallara uyumak istediklerini söyleyen fakat olağanüstü günlerden geçtiklerini de hatırlatan okurumuz belediyelerin biraz anlayış göstermesi gerektiğini söylüyor. Okulumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyoruz ve konuyu da belediye yetkililerinin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi