Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

YARIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR


Ligin ilk devresinde istediğimiz puanı alamasakta ilk üç içerisinde kalmayı başardık, normalde iç saha maçlarını alabilseydik en az 7 puanımız daha olacaktı bu maçlar oynandı bitti eksikliklerimizi gördük.
İkinci devre çok daha zor olacak, hem yukarıda hem de aşağıda büyük bir savaş başlayacak onun için öncelikle güçlü bir kondisyona ship olmamız gerekiyor.
Devre arası kampı 2 hazırlık maçı oynadık ikisi de maalesef sonuç olarak kötüydü. Türkiye’de slogan olmuş bir söylem var “hazırlık maçları ölçü olmaz” mademki bu maçlar ölçü olmaz niye oynuyoruz. Sezon başından beri 16 resmi maç oynadık bu maçlarda eksikliklerimizi göremediysek 10 günlük kampta mı gördük.
Hazırlık maçı da olsa bir maçta 5 gol yemek normal değil, demek ki sıkıntılar hala devam ediyor, bu konuda gerekenler inşallah yapılır ve tedbirler alınır.
Bu hafta geride büyük sıkıntı var, Boffin yok, Tarık ve Kamil Ahmet yok, bu arkadaşların yerine oynayacak futbolcularımıza güvenmek zorundayız, oynayanlar formalarının hakkını verirlerse sorun olmaz, ama çok dikkatli ve oyuna konsantreli olmaları lazım zira geri dörtlü ilk defa bir arada oynayacak.
Orta sahada bütün yük Erkan’a biniyor o da canla başla çalışıyor, ona yardımcı oyuncularımızın olması lazım forvette sıkıntımız yok Semih’ de döndü bu durumda kilidi çözecek yerimiz orta saha, orta sahada çok iyi oynarsak bir sorun olmaz diye düşünüyorum, Altınordu genç bir takım eksikliklerini ancak koşarak kapatabilirler bizimde aynı şekilde cevap vermemiz lazım.
Bir önemli olay ise transfer yasağı konusu, ben ne TFF ne FİFA-UEFA açıklamalarında Kulübümüze transfer yasağı konduğuna dair bir bilgi bulamadım, Yönetimden bu konuda bir açıklama yapılırsa dedikodular biter.
  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi