Okurumuz 65 yaş üzerinde olduğunu ve salgında en çok sıkıntı çeken yaş grubunun içinde olduğunu söyledi.
Salgının başladığı günden bu yana resmen eve kapatıldıklarını, aylarca evden dışarıya çıkamadıklarını, çıksalar da bir-iki saat ancak nefes alabildiklerini söyledi.
Bu süreçte en çok dikkat eden, endişelenen ve tedbirlere uyan yaş grubunun da kendi yaş grubu olduğunu söyleyen okurumuz " Salgın biraz hafiflediğinde çok sevindik. Özgürlüğümüz verildiğinde, rahatlıkla, yasak olmadan dışarıya çıkmanın mutluluğunu yaşadık. Üzerine bir de aşı vurulunca mutlu olduk. Ancak salgında vakalar yeniden artmaya başladı. Hal böyle olunca tedbirler arttı. İlk olarak yine biz 65 yaş üzeri yaş grubuna fatura çıktı. İlk kısıtlamalar yine bizlere geldi. Halbuki salgın sürecinde en fazla dikkat eden kesimdik biz" dedi.
65 yaş üzeri yaş grubuna getirilen kısıtlamaların yükünü artık kaldıramadıklarını da sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika