Eskişehirspor’a destek amacıyla düzenlenen kombine bilet satış yayınına Eskişehir YENİ Parti İl Başkanı Talat Yalaz canlı bağlantıyla katıldı. Eskişehirspor’un kent halkını bir araya getiren önemli bir güç olduğunu belirten Yalaz, teşkilat olarak 26 kombine bilet alarak kampanyaya katkıda bulunduklarını açıkladı. Yalaz ayrıca, YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in babası ve Eskişehirspor taraftarı Talat Özel’in de 10 kombine bilet desteğinde bulunacağını duyurdu.
Talat Yalaz’dan Eskişehirspor’a 26 kombine bilet desteği
Eskişehirspor’un yalnızca bir futbol takımı olmadığını, aynı zamanda kentte birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir değer taşıdığını ifade eden Talat Yalaz, kulübün taraftarıyla ve şehirle kurduğu bağa dikkat çekti.
Yalaz, Eskişehirspor’un birleştirici gücüne ilişkin değerlendirmesinde, “Eskişehirspor’un hem bir takım olarak hem taraftarıyla hem de şehri kenetlemesiyle ne kadar önemli bir birleştirici güç olduğunu tüm Eskişehir halkı olarak hep birlikte şahit oluyoruz” ifadelerini kullandı.
Eskişehir YENİ Parti teşkilatı olarak teşkilat adına 26 kombine bilet alarak Eskişehirspor’a katkı sunduklarını bildirdi.
Talat Özel’den Eskişehirspor’a 10 kombine bilet
Talat Yalaz, canlı yayın sırasında yaptığı açıklamada, YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in babası Talat Özel ile de görüştüğünü belirtti. Eskişehirspor taraftarı olduğu ifade edilen Talat Özel’in de kulübe destek olmak amacıyla 10 kombine bilet alacağını açıkladı.
Böylece Talat Yalaz’ın duyurduğu destek kapsamında, Eskişehir YENİ Parti teşkilatının 26 kombine bilet katkısına Talat Özel’in 10 kombine bilet desteği de eklendi. Açıklanan destekler, Eskişehirspor’a yönelik kombine bilet kampanyasına katkı sağladı.




