Eskişehir AK Parti'de istifa sesleri

Eskişehir AK Parti'de istifa sesleri
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, AK Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlarının istifalarının istendiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın'ın istifaları istendiği iddiaları şehir gündeminde soru işaretleri uyandırırken AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“GENEL MERKEZİMİZ BİR KARAR VERECEK”

İki ilçe başkanı ile de ciddi sıkıntılar yaşanmadığını fakat böyle bir kararın gerekli raporlar neticesinde genel merkeze bağlı bir karar olduğunu dile getiren Albayrak, şunları söyledi:

“İki ilçe başkanımızla çok bir sıkıntımız yok. Biz teşkilat olarak bütün raporlamalarımızı yaptık, genel merkezimize gönderdik. Genel koordinatörümüz de şehir koordinatörümüz de bununla alakalı çalışmalarını yaptı ve gönderdi ama burada özellikle bazı ilçe başkanlarımızdaki sıkıntılar ve problemler kalkıp böyle yani fısıltı gazeteleriyle beraber şehre yansımış durumda fakat bununla alakalı şu an genel merkezimiz bir karar verecek. Biz bütün raporlarımızı, genel merkezimizi verdik. Genel merkez karar verdikten sonra buradaki 14 ilçeyle alakalı kararı bize gönderdikten sonra biz gereken süreçleri başlatmış olacağız ve akabinde de en önemlisi de bizim ilçe, il ve genel merkez kongrelerimiz başlayacak. Şu an biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Arkadaşlarla aslında çok fazla bir sıkıntımız yok ama onlar tabii farklı yerlerde konuşunca ister istemez o fısıltı gazeteleri alttan ala üstten üste gittiğinden dolayı çok gereksiz bazı söylemler ortaya çıktı.”

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Albayrak, “Raporlamalarda da biz şehrin, ilçelerin, teşkilatımızın, her kademenin fotoğrafını çektik. Yapmış olduğumuz raporlamayı buna göre gönderdik. Bu şehirde yapmış olduğumuz yatırımlar, çalışmalar hala şehir adına devam ediyor. Yapmış olduğumuz bütün bakanlık ziyaretleri boş olan ziyaretler değil. Şehrin sıkıntılarını gündeme getirdik. İlk olarak hayvan barınağı konusunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ilettik ve bunun gibi konularımız adım adım çözülmüş olacak. Biz görevimizin başındayız, hiçbir sıkıntımız yok. Durmak yok, yola devam diyoruz” diye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum