Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde komisyonlar belli oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde komisyonlar belli oldu
Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni dönemdeki ilk toplantısında komisyonlar oluşturuldu.

Beş yıl görev yapacak olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı Başkan Ayşe Ünlüce'nin başkanlığında gerçekleşti.

Meclis divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Yapılan seçimde yeni dönemde de meclisin birinci başkan vekili Hasan Ünal oldu.

Meclis ikinci başkan vekili Ali Haydar Çelik olurken, meclis divan katiplerine Çağrı Özeçoğlu ile Atılay Dalgıç getirildi.

Meclis encümen üyeliklerine de CHP’den Vural Yörük, Ayhan Sülük, Çağrı Özeçoğlu AK Parti’den Ahmet Sivri, Metin Öztürk oldu.

Plan ve Bütçe komisyonuna CHP’den Nihat Çuhadar, Ali Haydar Çelik, Fikriye Güven Zaptiye, AK Parti’den Zeynep Güneş, Bekir Belceli oldu.

İmar ve Bayındırlık komisyonuna CHP’den Erdoğan Aydoğmuş, Hasan Ünal, İnci Şentuna , AK Parti’den Ali İnci, Ahmet Sivri getirildi.

Çevre ve Sağlık Komisyonu CHP’den Tamer Günaydın, Ali Osman Taş, Serkan Adaş, AK Parti’den Serhat Hamamcı, Metin Öztürk getirildi.

Eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonuna Nihat Çuhadar, Ufuk Çini, Mustafa Emrah Guzey, AK Parti’den Ahmet Dönmez, Bekir Belceli getirildi.

Ulaşım komisyonuna CHP’den Vural Yörük, Mustafa Emrah Güzey, Mustafa İmre, AK Parti’den Salih Yılmaz, Adem Çakır getirildi.

Hukuk ve yönetmelikler komisyonuna CHP’den Atılay Dalgıç, Hakan Karabacak, Ali Osman Taş, AK Parti’den Ahmet Dönmez, Mehmet Bilen getirildi.

İlçelere yatirim izleme komisyonuna CHP’den Serkan Adaş, Mustafa Çağrı Kılıç, İhsan Ceran, AK Parti’den Serhat Hamamcı Zeynep Güneş getirildi.

Toplumsal eşitlik komisyonuna CHP’den İnci Şentuna, Fikriye Güven Zaptiye, Nurcan Alkan, AK Parti’den Mustafa Caner Kırıkçı, Özlem Ünalır getirildi.

Deprem ve doğal afetler komisyonuna CHP’den Erdoğan Aydoğmuş, Rıdvan özen, Ayhan Sülük, AK Parti’den Metin Öztürk, Ali İnci getirildi.

Frigya kültürel mirasını koruma ve kalkınma birliğine asil olarak Uğur Tepe ve Tamer Günaydın seçildi.

Tarihi kentler birliğine doğal üye olarak Ayşe Ünlüce ile asil üyeler olarak Uğur Tepe, Habil Dökmeci ve Haydar Çorum seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.