Saadet Partisi’nden iktidara tepki: Değdi mi bunca şeye?

Saadet Partisi’nden iktidara tepki: Değdi mi bunca şeye?
Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Taktak, “İktidar her türlü devlet imkânını kullanırken, birçok yerde Millet İttifakı’nın çalışmaları kamu gücünü de kullanılarak engellendi. İktidara sormak istiyorum. Değdi mi bunca şeye?” dedi.

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Taktak, İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek haftalık Pazar toplantısı gerçekleştirdi.

“SEÇİMLERDE KUTUPLAŞTIRMA SİYASETİ YÜRÜTÜLDÜ”

Seçimlerde ağır bir kamplaştırma ve kutuplaştırma siyaseti yürütüldüğünü aktaran Gökhan Taktak, “İktidar her türlü devlet imkânını kullanırken, birçok yerde Millet İttifakı’nın çalışmaları kamu gücünü de kullanılarak engellendi. İktidara sormak istiyorum. Değdi mi bunca şeye? Ahlakı hiçe saymaya, manevi değerlerimizi siyasetin malzemesi yapmaya, bunca yalana, iftiraya, hakarete, elde ettiğiniz bu sonuca karşılık, milletimizin yarısını terörist, din düşmanı, hain, öteki" ilan etmeye, TRT ve Anadolu Ajansı başta olmak üzere, 85 milyon vatandaşımızın vergileriyle ayakta duran ve tarafsız olması gereken kurumları bir siyasi partinin yayın kuruluşları haline getirmeye değdi mi? Eğer hala 'değdi' diyebiliyorsanız, "bu aziz milletin 48'ine yapıştırdığımız etiketler doğru" diyebiliyorsanız, sizlere diyecek bir sözümüz yoktur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.