1.Eti Basketbol Şenliği bitti

1.Eti Basketbol Şenliği bitti
1. Eti Basketbol Şenliği dün oynanan bayanlarda 2, erkeklerde 6 karşılaşma ile sona erdi. Üç gündür Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda okullu sporcular basketbol şenliğinde hünerlerini sergilediler. Gençlik Spor...

1. Eti Basketbol Şenliği dün oynanan bayanlarda 2, erkeklerde 6 karşılaşma ile sona erdi.
Üç gündür Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda okullu sporcular basketbol şenliğinde hünerlerini sergilediler.
Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim'in organize ettiği ve Eti'nin sponsorluğunu yaptığı basketbol şenliği renkli görüntüler ile dün sona erdi.
Müsabakalarda sadece maç değil çeşitli koşu yarışmaları üçlük ve serbest atış karşılaşmaları yapıldı.
Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Basketbol İl Temsilcisi Servet Aksoy "Çok güzel bir organizasyon oldu. Şenliğimize katılan tüm okullarımıza ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Minik sporculara basketbol sporunu tanıtarak sevdirdiğimize inanıyorum. Amacımız yaz spor okulları çalışmalarımıza bu minik sporcuları çekerek basketbolun Eskişehir'deki potansiyelini biraz daha yukarıya çekmek. Geçen yıl güzel bir yaz dönemi geçirmiştik. İşşallah bu yaptığımız ön organizasyon ile yaz spor okulu çalışmalarımızda yine mükemmele yakın sporcu sayımızla güzel bir çalışma döneminin içine gireceğiz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız basketbol daki taban çalışmalarımızı bu yıl daha da ileriye götürerek kaliteyi yukarı çektiğimize inanıyorum"şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.