"1 Puan iyi"

“1 Puan iyi”
Kocaeli maçını değerlendiren Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık “ Bir puan iyi ve önemli” dedi. Eskişehirspor’un öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak puanları paylaştığı Kocaeli maçını değerlendiren...

Kocaeli maçını değerlendiren Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık " Bir puan iyi ve önemli" dedi.
Eskişehirspor'un öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak puanları paylaştığı Kocaeli maçını değerlendiren teknik direktör Ergin Işık şunları söyledi.
" Zor geçeceği belli olan bir maçtı. İki takımında galibiyete ihtiyacı vardı. İlk yarıda daha etkili ve istekli bir oyun sergiledik ve golü de bulduk. İkinci yarıda ise Kocaelispor baskılı oynadı ve golü buldu. Böylece puanları paylaştık. 1Aldığımız bir puan iyi ve önemli. Kalan dört maç ligdeki durumuzu belirleyecek."
ŞERİT "MÜCADELEDEN MEMNUNUM"
Kocaelispor teknik direktörü Orhan Şerit ise iyi mücadele ettiklerini belirterek " Zor maçtı. Hafta içinde sıkıntı yaşadık. Buna rağmen futbolcularım maçta büyük özveride bulunarak mücadele ettik. Zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu fedakarlıktan ve mücadeleden dolayı futbolcularımı kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.