10 futbolcu ile pazarlık var

10 futbolcu ile pazarlık var
31 Mayıs itibarı ile Eskişehirspor’da 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Eskişehirspor kulübünün futbol federasyonuna profesyonel sözleşmelerini bildirdiği 27 futbolcunun 10’nin sözleşmesi 31 Mayıs tarihi ile sona erdi....

31 Mayıs itibarı ile Eskişehirspor'da 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Eskişehirspor kulübünün futbol federasyonuna profesyonel sözleşmelerini bildirdiği 27 futbolcunun 10'nin sözleşmesi 31 Mayıs tarihi ile sona erdi.
Kazım Nas başta olmak üzere, Bülent Bal, Eriş Özkan, Mahmut Karıklar, Mehmet Al, Mehmet Türkmehmet, Nezir Narin, Serkan Reçber, Turan Bilge, Zafer Özgültekin sözleşmesi biten futbolcular. Harun Yıldız' ın sözleşmesi ise 16 Eylül 2007 tarihinde sona erecek.
Geriye kalan 16 futbolcudan Bülent Karabağ, Berkay Onarıcı, İshak Topçu,M. Akif Tatlı,Mustafa Sevgi, Ramazan Durdu, Ulaş Meyan,Vedat Aşkan, Zafer Şahin, Aydın Yıldırım ve Yunus Akman' nın sözleşmeleri 31 Mayıs 2008'de dolarken, Birol Hikmet, Koray Aslan, Sinan Ören, ve Taylan Oran' nın sözleşmesi ise 31 Mayıs 2009'da sona eriyor. Kayacan Erdoğan' nın sözleşmesi ise 31 Mayıs 2011'de sona eriyor.
Her ne kadar bazı futbolcuların sözleşmeleri 2008 ve ileriki yıllarda dolmasına rağmen Eskişehirspor yönetimini her transfer döneminde futbolcunun bir sezonluk ücretini yeniden belirlemeyi tercih etmesi nedeni ile sözleşmeler çoğunlukla opsiyonlu oluyor ve sözleşmesi süren gözüken futbolcularla da masaya oturulabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.