100. yılında Mihalıççık Belediyesi gururla sunar

100. yılında Mihalıççık Belediyesi gururla sunar
1.Lige yükselmeyi garantileyen Mihalıççık Belediyespor final maçında bir ara 4 sayı geriye düştüğü ve soyunma odasına 18-16 geride geride girmesine rağmen Tokat Hentbol Spor Kulübü karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atttı.

2022-2023 sezonu Erkekler 2. Lig Final-Four müsabakaları Ankara’da ki maçlarla önceki gün sona erdi.

Play-Off maçlarının ardından temsilcimiz Mihalıççık Belediyespor yarı final maçında Aydın PTT Spor Kulübü’nü ilk yarısını 20-16 önde tamamladığı maçta 41-27 yenerek adını finale yazdırdı. 1.Lige yükselmeyi daha önce garantileyen Mihalıççık final maçında Tokat Hentbol SK ile karşılaştı. Bir ara 18-14 geriye düştüğü maçta soyunma odasına da 18-16 geride giren ekibimiz ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza attı. Sahadan 35-31 galip ayrılan Mihalıççık Belediyespor 2.Lig’de şampiyon olarak 1.Lige yükseldi ve kupayı Eskişehir’e getirdi.

“NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK”

Sportif Direktör Osman Özoğlu, “Final Four maçlarında amaç şampiyonu belirlemekti. Biz bu maçlar öncesinde 1.lige çıkmayı garantilemişti. Fakat Mihalıççık Belediyesi olarak bizde şampiyon olmak istiyorduk. Hiç ara vermeden antrenmanlarımıza devam ettik ve Ankara da four ilk maçımızda Aydın PTT takımını yenerek final oynamaya hak kazandık. Finalde Tokat ile karşılaştık. İlk yarıyı 2 sayı farkla geri kapatmamıza rağmen teknik ekibimizin taktik disiplinden vazgeçmeyerek rakibe karşı aldığı önlemler skoru değiştirdi. Sporcularımızın da kazanma isteğinin fazla olması ile son 10 dakikada maçı çevirmeyi bildik ve Play-Off ile Final Four etabını namağlup bitirerek şampiyonluk kupasını ilçemize getirdik” dedi.

“BAŞKAN HAYDAR ÇORUM’A HEDİYE…”

“Bu başarı 8 aydır süren bir mücadelenin zaferi...” diyen Sportif Direktör Özoğlu “Şampiyonlukta bizi her daim destekleyen ve her maçımıza gelerek Ankara’da da bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Haydar Çorum’un emeği çok büyük. Desteklerini esirgemeden her daim yanımızda olduğunu hissettirdiği ve bize inandığı için teşekkür ederiz. Ayrıca hentbol şube sorumlumuz Hasan Yavuz 'a ve kulübümüzün medya sorumlusu Sedat Yavuz’a destekleri için teşekkür ederiz. Belediyemiz için anlamı çok büyük bu şampiyonluk elde etti. Çünkü belediyemiz 1923 yılında kurulmuş ve biz 100. yılında şampiyon olduk. Bu yüzden bu şampiyonluğu belediye başkanımız Haydar Çorum’a hediye ediyoruz.” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.