16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Eskişehirspor’da 16 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Yeni yönetimini sıkı bir pazarlık bekliyor.İkinci lig A ‘da ikinci sezonunu geçirecek olan Eskişehirspor yeni yönetimi transferde sıkıntılı bir dönem bekliyor. Kiralık...

Eskişehirspor'da 16 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Yeni yönetimini sıkı bir pazarlık bekliyor.
İkinci lig A 'da ikinci sezonunu geçirecek olan Eskişehirspor yeni yönetimi transferde sıkıntılı bir dönem bekliyor. Kiralık olan ve olmayan olmak üzere toplam 16 futbolcu ile resmi sözleşmesi sona eren Eskişehirspor'un elinde sadece 13 futbolcu kalıyor.
Kırmızı siyahlı ekipte Kaleci Zafer, Serkan Reçber, Nezir, Mahmut, Aydın, Turan, Bülent Bal, Mehmet Al, Mustafa Sevgi, Eriş, Harun, Mehmet Türkmehmet, Kazım ve kiralık olan Ayhan, Ali Bayraktan ve Mustafa Aşan' ın resmi sözleşmesi 31 Mayıs tarihi ile bitiyor.
Bu futbolculardan Aydın, Mustafa Sevgi ve Eriş'in obsiyonlu olduğu öğrenildi.31 Mayıs'ta sözleşmesi biten futbolculardan Ali Bayraktar ve Mustafa Aşan, Kazım ve Nezir ile Eskişehirspor'un yolları çok önceden ayrılmıştı.
Eskişehirspor'un yeni sezonda elinde Koray, İshak, Berkay, Sinan, Birol, Bülent, Vedat, Ulaş, Ramazan, Zafer, M.Akif, Kayacan ve Taylan kalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.