2. Amatör’de takımlar yarın kendi kaderlerini yazacak

2. Amatör’de takımlar yarın kendi kaderlerini yazacak
2.Amatör Kümede şampiyonluk ve play off yarışları devam ediyor. Yarın A Grubunda şampiyon takım belli olabilir. B Grubunda ise şampiyonluk için büyük bir mücadele yaşanırken yine nefesleri kesecek müsabakalar var.

2. Amatör Kümede son 2 haftaya girilirken, 13.hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Düğüm haftasının yaşanacağı 2.Amatör Kümede A Grubunda heyecan bu hafta tamamlanabilir. Lider Tepebaşı Kolej Play Off yarışı içerisinde bulunan Çamlıcaspor karşısında galip gelmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Çamlıcaspor ise play off yarışından kopmamak için sahaya çıkacak. Lig ikincisi Altayspor ise Kırmızıtoprak karşısında kazanarak Tepebaşı ekibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Play Off potasında kalmak isteyen Örnekspor ise İdmangücü karşısında kazanarak Çamlıcaspor’un puan kaybetmesini bekleyerek Play Off’u garantilemek istiyor.

B Grubunda da kritik maçlar oynanacak. Play Off’a kalma yarışı sona eren grupta şampiyonluk için büyük bir mücadele yaşanıyor. Geçen hafta maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Artıspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Gizli lider konumunda ki takipçisi Vişnelikspor ise geçen hafta play offa kalmayı garantileyen Kaymazspor karşısına çıkacak. Vişnelikspor bu maçı kazanması durumunda yeniden zirvenin sahibi olacak. Artıspor ise Vişnelikspor’un bu karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyecek. Tüm müsabakaların nefesleri kesmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.