3 okçumuz milli kampta

3 okçumuz milli kampta
Anadolu Üniversitesi okçuluk takımından 3 sporcu milli takım kampına katılacak. 28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarına katılacak sporcularımız Dünya Kupasına hazırlanacaklar....

Anadolu Üniversitesi okçuluk takımından 3 sporcu milli takım kampına katılacak. 28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Antalya'da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarına katılacak sporcularımız Dünya Kupasına hazırlanacaklar.
Milli takımda ilimizden İzzet Avcı milli takımın başında antrenör olarak görev yaparken, sporcular Yunus Emre Kayalı, Serkan Tuna ve Nilüfer Erenoğlu ay-yıldızlı forma altında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecekler.Anadolu Üniversitesi okçuluk takımından 3 sporcu milli takım kampına katılacak. 28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Antalya'da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarına katılacak sporcularımız Dünya Kupasına hazırlanacaklar. Milli takımda ilimizden İzzet Avcı milli takımın başında antrenör olarak görev yaparken, sporcular Yunus Emre Kayalı, Serkan Tuna ve Nilüfer Erenoğlu ay-yıldızlı forma altında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.