4 MAÇTA 10 PUAN RAHATLATIR

4 MAÇTA 10 PUAN RAHATLATIR
Eskişehirspor’un ligde rahat bir nefes alabilmesi 4 maçtan en az 9 veya 10 puan çıkartmasından geçiyor.Süper ligte tutyunma mücadelesi veren ve bu hafta Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek olan Eskişehirspor bu maçından ardından...

Eskişehirspor'un ligde rahat bir nefes alabilmesi 4 maçtan en az 9 veya 10 puan çıkartmasından geçiyor.
Süper ligte tutyunma mücadelesi veren ve bu hafta Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek olan Eskişehirspor bu maçından ardından yakın rakipleri olan Balıkesirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyes takımları ile arka arkaya kritik puan mücadelesi yapacak.
Kırmızı şimşeklerin düşme korkusundan tamamen kurtulması ve aynı zamamnda metamatiksel olarakda rahatklayabilmesi bu dört maçtan çıkartacağı puana bağlı. Eskişehirspor 9 veya 10 çıkarttığı taktirde kalan 6 maçına oldukça rahat çıkacağı gibi hem yakın rakiplerini saf dışı bırakacak hem de düşme hattı ile puan farkını açarak aradaki takım sayısını arttıracak.
Şimdiden 4 maçta 10 puan hesapları yapmaya başlayan kırmızı şimşeklerin sahasında ki Mersin ve Sivas maçlarını kazanaıp deplasmannın en az birinden 3 puan getirmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.