5 genç profesyonel oldu

5 genç profesyonel oldu
Eskişehirspor beş genç futbolcuyu profesyonel yaptı. Çağrı, Orhan, Uğur, Ali Fırat ve Yılmaz ile mukavele yapıldı. Eskişehirspor yönetiminin kongre öncesinde PAF takımdaki yetenekli ve profesyonel yapılacak futbolcuların isimlerini...

Eskişehirspor beş genç futbolcuyu profesyonel yaptı. Çağrı, Orhan, Uğur, Ali Fırat ve Yılmaz ile mukavele yapıldı. Eskişehirspor yönetiminin kongre öncesinde PAF takımdaki yetenekli ve profesyonel yapılacak futbolcuların isimlerini Alt yapıdan istemiş ve alt yapı teknik adamları da Çağrı Çiftçi, Orhan Altın, Ali Fırat Horan ile Yılmaz Sazak'ın ismini üst yönetime bildirmişti.
Daha sonra yönetimin 11 Haziran'ı bekleme kararı nedeni ile profesyonel yapılmayan dört futbolcuya Eskişehirspor alt yapı sorumlusu Yüksel Pilgir' in isteği ile Uğur Balıkçı'da eklendi. Beş futbolcu önceki gün Eskişehirspor'la profesyonel mukavele yaparak A takıma yükseldi. Yeni sezonda da PAF takımda forma giyemeyecek olan futbolculardan Çağrı ve Uğur bilindiği gibi U 17 yaş milli takım seçmelerine çağrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.