5 oyuncunun talibi var

5 oyuncunun talibi var
Eskişehirspor’da bazı oyunculara 2 ve 3. lig takımlarının talipli olduğu öğrenildi. Kırmızı Şimşekler lige veda edip Bölgesel Amatöre düşse de takım yakın takibe alınırken, oyuncularda teknik adam ve menajerlerin listesine girmeyi başardı.

LİGDEN DÜŞSE DE

Zorlu geçen lig maratonunda 34 hafta sonunda sadece 26 puan toplayarak lige veda eden Kırmızı Şimşeklerde oyuncuların bir çoğu yakından takip edilmişti. Takım küme düşse de menajer ve teknik adamlar Es-Es’i gerek iç saha gerekse deplasmanda oynadığı maçları takibe aldı.

2 VE 3.LİG TAKIMLARI

Siyah-kırmızılı oyunculardan Onur Arı, Tolga Yakut, Eren Altıntaş, Bartu Göçmen ve Eray Ertorun için 2 ve 3.lig takımlarının bazılarının önümüzdeki günlerde Es-Es yönetimi ile görüşme yapacağı sızan haberler arasında.

ÖNCELİK TAKIMDA TUTMAK

Yönetim kurulu ise tüm oyuncular ile görüşme yapacak. Öncelikli olarak takımdaki futbolcuların kalan paralarını vermek isteyen ve bu konuda kaynak arayışında olup görüşmeler yapan yönetim futbolcuları takımda tutmak istiyor.

GİTMEK İSTEYEN DE VAR

Öte yandan son 3 yıldır takımın yükünü çeken ve transferlerin gelmesi ile birlikte ligin son haftalarında fazla forma şansı bulamayan oyunculardan bazılarının da takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum