Ağır yenilgiler yakışmadı

Ağır yenilgiler yakışmadı
Eskişehirspor bu sezon devre arasında transfer tahtasını açmasına rağmen kümede kalamadı. Siyah Kırmızılı takım 34 haftalık periyotta en farklı yenilgisini Elazığspor karşısında aldı.

FARKLI SKORLAR

6 teknik adamın görev yaptığı sezonda Eskişehirspor, en farklı mağlubiyetlerini 52 Orduspor, ve Amasyaspor karşısında aldı. Siyah Kırmızılı takım 52 Orduspor deplasmanında da rakibine 5-0 yenildi. Amasyaspor’a da deplasmanda 4-0 yenildi. Son iç saha maçında evinde konuk ettiği Elazığspor karşısında 6-3 yenilen Eskişehirspor bu yenilgi küme düştüğümüz sezonun en farklı mağlubiyetini aldı.

GOL DÜELLOSU

Es-Es ağır yenilgilerle karşılaşırken, evinde konuk ettiği Hacettepe karşısında 4-3 yenilirken yine sahasında ağırladığı Belediye Kütahyaspor’a 4-3 mağlup oldu. Eskişehirspor kazandığı 6 maçta en fazla rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Siyah Kırmızılı takım en farklı galibiyetini Atatürk Stadı’nda Kelkit Belediye ekibini 2-0 yenerek aldı.

EN FAZLA 3 ATTIK

Eskişehirspor en fazla bu sezon bir maçta 3 gol atabildi. Eskişehirspor, Yomraspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Atatürk Stadı’nda Hacettepe ve Belediye Kütahya ekiplerine 4-3 yenilirken bu maçlarda 3’er gol attı. 6-3 yenildiğimiz Elazığ maçında da fileleri 3 kez havalandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.