Akademi Ligi'nde 1 galibiyet, 1 yenilgi

Akademi Ligi’nde 1 galibiyet, 1 yenilgi
Akademi Liginde Eskişehirspor yaş grupları 5. hafta karşılaşmasında Ankaragücü ile mücadele ediyor. Dün U14’ler rakibini 6-1 yenerken, U 15’ler ise 2-1 mağlup oldu. Dün Hanefi Demirkol Tesislerinde U14 ve U15 takımlarımız Ankaragücü...

Akademi Liginde Eskişehirspor yaş grupları 5. hafta karşılaşmasında Ankaragücü ile mücadele ediyor. Dün U14'ler rakibini 6-1 yenerken, U 15'ler ise 2-1 mağlup oldu.
Dün Hanefi Demirkol Tesislerinde U14 ve U15 takımlarımız Ankaragücü önünde galibiyet aradı. Günün İlk maçında U14 ekibimiz rakibi önünde 6-1'lik skorla kazandı. Hasan'ın üç gol atarak yıldızlaştığı maçta ekibimizin diğer gollerini ise Muhammed, Ahmet, ve Adem kaydetti. U15'ler ise yine Ankaragücü ile karşılaşırken, ilk yarısının 1-1 eşitlikle geçilen mücadelenin son dakikasında kalesinde gol gören U 16'lar rakibine 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Bugünde U16 ve U17 takımlarımız deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşırken, U18'lerde evinde 12.00'de yine Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.