Akademiler işi sıkı tutuyor

Akademiler işi sıkı tutuyor
Eskişehirspor bu sezon 16 takımın yer alacağı Elit Akademi Liginde mücadele edecek. Alt yapı düzeyinde Türkiye’nin en iyi takımlarının yer alacağı Elit lig için Eskişehirspor akademi ligi takımları yoğun bir hazırlığın...

Eskişehirspor bu sezon 16 takımın yer alacağı Elit Akademi Liginde mücadele edecek. Alt yapı düzeyinde Türkiye'nin en iyi takımlarının yer alacağı Elit lig için Eskişehirspor akademi ligi takımları yoğun bir hazırlığın içine girdiler.
Eskişehirspor Alt yapısında bugünlerde yoğun mesai var. Bu yıl TFF tarafından yapılan yeni düzenleme ile Elit Akademi ligi oynanacak. 1 Eylül'de başlayacak olan Elit Akademi liginde Eskişehirspor'da mücadele edecek. Türkiye'nin alt yapı düzeyinde en iyi 16 takımın mücadele edeceği Elit Akdemi liginde Eskişehirspor U14-U15-U16-U17-U18 yaş kategorilerinde mücadele edecek. Bu nedenle oldukça zorlu geçecek yeni sezon için tüm yaş kategorilerinde hazırlıklar hızlandırıldı. U14 takımı Çetin Yurtşen, U15'ler Ali Rıza Heper, U16 Berkant Ongan, U17 Güven Sabaz, U18'de ise Halit Kök takımlarını yeni sezona hazırlıyor. Bunun yanında zorlu ligde yer alan ekiplerimizin rakipleri de geçtiğimiz günlerde belli oldu. Takımlarımız Ankaraspor, Beşiktaş, Bucaspor, Bursaspor, Boluspor, Çaykur Rizespor, Dardanelspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, İBB, Antalyaspor, Samsunspor, Tugutluspor ve Trabzonspor gibi zorlu rakiplerle mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.