Akademilerin çay keyfi

Akademilerin çay keyfi
U14 ve U15 takımlarımız yeni sezona galibiyet ile başladı. Çaykur Rize karşısında yeni sezona merhaba diyen temsilcilerimizden U14 takımımız 7-1, U15’lerimiz ise 3-1’lik skorla sahadan galip ayrılmasını bildi. Elit Akademi...

U14 ve U15 takımlarımız yeni sezona galibiyet ile başladı. Çaykur Rize karşısında yeni sezona merhaba diyen temsilcilerimizden U14 takımımız 7-1, U15'lerimiz ise 3-1'lik skorla sahadan galip ayrılmasını bildi.
Elit Akademi Ligine iyi başladık. U14 ve U15 takımlarımız yeni sezonu evinde açarken, Çaykur Rize karşısına çıktılar.
İlk maçta U14 takımımız Karadeniz temsilcisi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan U14lerimiz Hasan'ın 4 golle yıldızlaştığı maçta Adem, Muhammet ve Baran'ın golleriyle sonuca gitti.
Günün ikinci maçında ise U15lerimiz sahaya çıktı. Rakipleri Rize önünde daha iyi bir oyun ortaya koyan U15'lerimiz Yusuf'un 2 ve Hüseyin'in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.
Elit akademi liginde 3 takımımız daha bugün sahaya çıkacak. Saat 12.00 Eskişehirspor U18 takımımız Çaykur Rize önüne çıkarken, U16 ve U17ler ise Rize'de rakibinin konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.