Aman dikkatli olalım!

Aman dikkatli olalım!
Ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte saha içi mücadeleye saha dışı olaylarda katılmaya başladı. Bu mücadele içinde yer alan takımlardan birisi olan Eskişehirspor’ un Uşak maçı ile birlikte ligde çok dikkatli olması...

Ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte saha içi mücadeleye saha dışı olaylarda katılmaya başladı. Bu mücadele içinde yer alan takımlardan birisi olan Eskişehirspor' un Uşak maçı ile birlikte ligde çok dikkatli olması gerekiyor.
Ligin ikinci yarısında gerek zirve mücadelesi veren gerekse ligde tutunma mücadelesi veren takımların son kozlarını oynamaları nedeni ile masa başı oyunları da birer birer sahnelenmeye başladı. Nitekim geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'un Ordu maçı başta olmak üzere gruptaki Kasımpaşa maçı gibi bir çok maç olaylı ve tepkilerle sona erdi. Şimdiden üç dört maçta masa başı oyunların sahnelenmesi ligin kızışacağı önümüzdeki haftalarda olayların çoğalacağı anlamına da geliyor.
İkinci yarısı ile birlikte daha da zorlaşan ligde Eskişehirspor'un çok dikkatli olması gerekiyor. Henüz ligde rahat bir nefes alamamış olan Eskişehirspor'un özellikle Uşak maçı dahil olmak üzere lig sonuna kadar tedbiri elden bırakmaması gerekiyor. Üstelik birbirinden zorlu maçlara çıkacak olması Eskişehirspor'u çoğalan masa başı olaylara karşı uyanık olmaya itiyor.
Eskişehirspor' un ligde tam olarak rahatlayabilmesi için ise bu zorlu virajda bir an önce 38 puan ve üzerine çıkması gerekiyor. Bu haftaki Uşak deplasman maçının ardından ilk altı mücadelesi veren takımlarla maçları bulunan Eskişehirspor'u ne yazık ki birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Kırmızı şimşeklerin bu zor dönemi atlatabilmesi de öncelikli olarak Uşak maçından üç puanla ayrılmasını gerektiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.