Amatörlere büyük müjde

Amatörlere büyük müjde
Sağlık İl Müdürlüğü Sazova ve Abdurrahman Temel tesislerinde yıllardır eksikliği hissedilen sağlık odalarını hizmete sundu. EFAD’nin girişimlerinin ardından Sağlık İl Müdürü Seracettin Çom’un büyük katkısı ve olayı...

Sağlık İl Müdürlüğü Sazova ve Abdurrahman Temel tesislerinde yıllardır eksikliği hissedilen sağlık odalarını hizmete sundu.
EFAD'nin girişimlerinin ardından Sağlık İl Müdürü Seracettin Çom'un büyük katkısı ve olayı sahiplenmesi ile birlikte amatörler kalıcı sağlık odalarına kavuştu. Yıllardır eksikliği giderilemeyen ancak il müdürü Çom'un projeye destek vermesi ile gerçekleşen Sazova ve Abdurrahman Temel sahalarında ki kalıcı sağlık merkezleri dün törenle açıldı.
Açılış törenine Sağlık İl Müdürü Seracettin Çom, EAFD başkanı Vahap Özbayer ve yöneticiler, Meclis spor komisyonu üyeleri ve Gençlik spor il müdürü Süleyman Arduç katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Sağlık İl müdürü Çom"Eskişehirspor'un gerçek ruhu amatör futbolda yatmaktadır. Bu faaliyetin amatör futbola hayırlı olmasını diliyorum. Amatörlere elimizden gelen desteğin en iyisini yapmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Ayrıca gezici sağlık merkezi ile sporcuların sezon başındaki sağlık taramaları da yaptırmayı düşünüyoruz. Benim tek isteğim amatör futbolcular centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmasınlar ve futbolun bir spor olduğunu unutmasınlar"dedi.
EAFD başkanı Özbayer İl müdürü Çom'a teşekkür ederek" Amatör futbolun önemli bir eksiğini giderdiğimizi düşünüyorum. Bu konuda bize büyük destek veren İl müdürümüz Çom'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Sağlık odasının açılışını Çom ve Vahap Özbayer ile birlikte Gençlik ve Spor il müdürü Süleyman Arduç'un yanı sıra meclis spor komisyonu üyeleri birlikte yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.