Anadolu oyuncu havuzunu hazırlıyor

Anadolu oyuncu havuzunu hazırlıyor
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı, yeni sezon planlaması ve transfer politikası için 2.Lige yükselme Play-Off maçlarının bitmesini beklediklerini ifade etti.

Bu sezon ilk kez profesyonel olarak 3. Lig’de mücadele etmesine rağmen, Play-Off oynama başarısı gösteren ve şehrimizi gururlandıran Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nde yeni sezon planlaması 2.Lige terfi maçlarının ardından ay sonunda başlayacak.

PLANLAMA AY SONUNDA

Başkan Galip Özsarı ve yönetimi, ay sonunda bir araya gelerek teknik Direktör Engin Çalışır’ın raporu doğrultusunda ilk olarak sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturmayı hedefliyor.

Yorucu bir sezonu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Galip Özsarı, tatil yaptığını belirterek bu ay sonu yeni sezon planlaması çalışmalarına başlayacaklarını dile getirdi. Başkan Özsarı önceliklerinin kadroyu büyük ölçüde korumak olacağını belirtti.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Mavi Beyazlı ekibimiz de bu sezon itibariyle 11 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bayram Kılıç, Hüseyin Tokmak, Hamit Kargın, Halil İbrahim Yazgılı, Umut Akpınar, Metin Emre Karaal, Furkan Birdal, Okan Şentürk, Tezcan Erdoğan ve Ahmet Barış Kartalcı sözleşmeleri bitti. Okan Sarı ve Emirhan Subaş’ın sözleşmelerinde ise opsiyon maddesi bulunuyor. Yönetim bu iki isimin sözleşmesini uzatmayı da düşünüyor.

NOKTA ATIŞI YAPILACAK

Başkan Özsarı ayrıca Play-Off müsabakalarında oyuncuların izlendiğini de söyleyerek, teknik heyete yeni sezon önce transferde nokta atışı atabilecekleri bir oyuncu havuzu oluştucaklarını söyledi. Başkan Özsarı yeni sezonda daha güçlü bir Anadolu Üniversitesi izlettirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.