Anadolu terfi etti

Anadolu terfi etti
Üniversiteler arası voleybol B kategorisi grup birinciliği müsabakalarında mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu Üniversitesi final maçında Ege Üniversitesi’ne 3-1 yenilmesine rağmen finaller için vize aldı. Diğer temsilcimiz...

Üniversiteler arası voleybol B kategorisi grup birinciliği müsabakalarında mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu Üniversitesi final maçında Ege Üniversitesi'ne 3-1 yenilmesine rağmen finaller için vize aldı. Diğer temsilcimiz Osmangazi Üniversitesi ise Ankara Üniversitesi'ne 3-0 yenilerek grupta dördüncülüğü elde etti.
Yaklaşık 1 haftadır ilimizde devam eden ve dün oynanan final maçları ile sona eren müsabakalarda Anadolu Üniversitesi bayan voleybolcuları finale kadar yükselme başarısını göstermişti. Dün Anadolu Üniversitesi spor salonunda oynanan maçta güçlü rakibi Ege Üniversitesi'ne boyun eğen bayan voleybolcularımız, bu yenilgiye rağmen ilk ikiye girme başarısını gösterdiği için finallerde mücadele etmeye hak kazandı. Temsilcimiz 16-20 Nisan tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak finallerde mücadele ederek A kategorisine yükselmek için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.