Anadolu Üniversitesi Play-Off'u zorlamak istiyor

Anadolu Üniversitesi Play-Off'u zorlamak istiyor
 Muhabir
Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol takımımız, milli ara dönüşü oynayacağı son 4 maçında Play-Off’u zorlamaya çalışacak.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendiriyor. Kalan son dört maçını kazanarak play-off oynamayı hedefleyen mavi beyazlı meleklerimiz, bu doğrultuda hazırlıklarını yoğun tempo içerisinde sürdürüyor.

Milli ara dönüşü sırasıyla Görele Belediyesi, Aksaray Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa ve Üsküdar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir ekibi bu maçları kazanarak normal sezonu ilk 8 içinde tamamlayarak play-off biletini almayı planlıyor. Küme düşme problemlerinin olmadığını belirten baş Antrenör Murat Kabadayı, hedeflerinin kalan 4 maçta play-off’u zorlamak olduğunu aktardı.

Yoğun bir tempo içerisinde hazırlıklara devam ettiklerini belirten Kabadayı, “İlk ilk dört içinde bitiren takımlar final four grubunda şampiyonluk için mücadele edecek. Sonraki ilk dört içinde yer alan takımların kendi arasında oynayacağı maçlar sonunda birinciliği elde eden takım Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edecek. Bizde son 4 maçımızda 12’şer puana sahip Bursa ve İzmir ekiplerini yakalayarak play-off’a kalmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.