Anadolu Üniversitesi saygıyı sonuna kadar hak ediyor

Anadolu Üniversitesi saygıyı sonuna kadar hak ediyor
Karşıyaka’nın sadece 2 oyuncuya verdiği 17 Milyon TL’nin neredeyse yarısına sezonluk bütçesi olan Anadolu Üniversitesi’nin geldiği bu nokta sonuna kadar saygıyı ve takdiri hak ediyor.

TFF 3. Lig’de bu sezon Anadolu Üniversitesi adeta başarının sadece çok para harcamakla gelmeyeceğinin dersini tüm kulüplere veriyor. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk parolası ile sezona giren Eskişehirspor’dan dahi daha az maliyette kurulan kadrosu ile önce Play-Off’a çıkan, ardından ligin belki de en çok para harcayan ekibi olan Karşıyaka’yı deviren temsilcimiz sonuna kadar takdiri hak etti.

Sezon başında sadece 17 Milyon TL’yi 2 oyuncuya veren Karşıyaka yönetimi geçtiğimiz hafta içi Play-Off maçları için şampiyonluk bütçesi olarak tam 15 Milyon TL nakit para bulmuştu. Ancak o paranın neredeyse yarısına sezonu tamamlatacak Anadolu Üniversitesi futbolun sadece para değil; sistem, doğru kadro mühendisliği ve yürek olduğunu gösterdi. Yaklaşık 14 bin taraftarı önünde Karşıyaka’yı sahada sakin kalarak ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü ile deviren oyuncuları İzmirli futbol severlerde ayakta alkışladı.

Şimdi rehavete yer vermeden Pazartesi günü oynanacak Efeler 09 maçına konsantre olacak. Karşıyaka zaferinin daha değerli bir hal alması için, Pazartesi Eskişehir halkının desteği ile Efeler’i de devirip, Elazığ’ı gözümüze kestirme vakti. Haydi çocuklar…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.