Anadolu Üniversitesi sonuna kadar savaşacak

Anadolu Üniversitesi sonuna kadar savaşacak
TFF 3.Lig 2.tur ilk maçında evinde Efeler 09’da 2-1 kaybeden Anadolu Üniversitesi, Aydın Nazilli’de oynanacak maçta rakibini yenerek 3.tur vizesi arayacak.

TFF 3.Lig 2.tur ilk maçında kendi taraftarları önünde Efeler 09 ekibini konuk eden ve avantajlı skor elde etmek için mücadele eden Anadolu Üniversitesi istediği sonucu alamamıştı. Mavi Beyazlılar taraftarları önünde zorlu maçtan 2-1’lik skorla mağlup ayrılırken, Tezcan’ın golü tur için umut olmuştu.

RÖVANŞ BUGÜN

Mavi Beyazlılar 2.tur ikinci maçında bugün Efeler 09 takımına konuk olacak. Bu kez deplasmanda rakibi ile karşılaşacak olan Anadolu Üniversitesi ilk maçtaki 2-1’lik mağlubiyetin rövanşında rakibini deplasmanda yenerek tur biletini almak istiyor. Anadolu Üniversitesi’nin 3.tura yükselebilmesi için rakibini en 2 farka mutlak yenmesi gerekiyor. Anadolu’nun tek farklı her türlü galibiyetinde ise müsabaka uzatmaya gidecek.

MAÇ NAZİLLİ’DE

Efeler 09 takımı ile bugün rövanş maçında karşılaşacak olan Anadolu Üniversitesi’nin zorlu karşılaşması Nazilli İlçe Stadyumu’na alındı. Efeler 09 takımının isteği üzerine maçın oynanacağı stadyumda değişiklik yapıldı. Anadolu Üniversitesi’nin bugün oynayacağı zorlu rövanş mücadelesi Konya Bölgesi hakemlerinden Raşit Yorgancıların düdüğü ile saat 16.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.