Anadolu Üniversitesi'nde milli gurur

A Milli Hentbol Takımı, tarihinde ilk kez katılacağı EHF Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası'nın hazırlıklarına, Haziran ayında Alanya’da yapacağı kamp ile başlayacak. Hazırlık döneminde A Milli takım kadrosu da açıklandı. Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’nden 3 oyuncu A Milli takıma davet edildi.
Mavi Beyazlı ekibin başarılı kalecisi Ayşenur Şensöz, sol oyun kurucu Buğu Sönmez, sağ oyun kurucu Zeynep Nur Bilgeç A Milli takıma çağırıldılar.
Başarılı 3 Hentbolcumuz EURO 2024 hazırlıkları kapsamında A Milli Takım kadrosunda yer alacak. Antrenör Murat Kabadayı ise “Hentbol tarihimizde ilk kez katılacağımız bu büyük şampiyonada öncelikle Milli takımımıza başarılar diliyorum. 3 oyuncumuz A Milli takım kadrosuna davet edildi. Bu durumda bizim için gurur kaynağı oldu. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.