Anadolu Üniversitesi'ne kritik maç öncesi özel destek!

Anadolu Üniversitesi'ne kritik maç öncesi özel destek!
Yarın İzmir deplasmanında Karşıyaka ile Play-Off maçında karşı karşıya gelecek olan Anadolu Üniversitesi’nde önceki akşam idman öncesi Rektör Fuat Erdal’ın yanı sıra, Kulüp Başkanı Galip Özsarı, yöneticiler ve alt yapı oyuncuları takıma moral verdi.

TFF 3.Lig Play-Off 1. tur müsabakasında yarın Karşıyaka’nın konuğu olacak Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bu kritik mücadeleden zaferle dönmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda zorlu maçın hazırlıklarına devam eden temsilcimizde önceki akşam tam anlamıyla gövde gösterisi vardı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın yanı sıra, Kulüp Başkanı Galip Özsarı, yöneticiler ve taraftarlar takımın antrenmanını ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Antrenman öncesinde bir konuşma yapan Rektör Erdal, takıma şu ana kadar gösterdikleri mücadeleleri için teşekkür ederek, önümüzdeki maçlar için başarı dileğinde bulundu. Başkan Galip Özsarı ise “Bu noktaya gelmemizde Rektörümüz Prof.Dr. Fuat Erdal’ın büyük katkısı var. Her zaman yanımızda oldu hala da olmaya devam ediyor. Perşembe akşamı inşallah tur atlarız ve bu heyecanı yaşamaya devam ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.