Anadolu Üniversitesi kara kara düşünüyor

Anadolu Üniversitesi kara kara düşünüyor
Anadolu Üniversitesi Başkanı Galip Özsarı, “Ligin en zor grubuna düştük. Geçen sezon 2. Lig’den düşen üç, yine geçen sezon bu ligde Play-Off oynayan yedi, her sezon bu ligde kalıcı olmayı başarmış beş takım ile aynı gruptayız” dedi.

TFF 3. Lig 1.Grupta yer alacak Anadolu Üniversitesi’nde Başkan Galip Özsarı’dan kura çekimi ve yeni sezon hakkında bilgi aldık. “Çekilebilecek en zor kurayı çektik” diyen Başkan Özsarı şunları söyledi:

“TFF 3.Lig’de 4 grup arasında en zor olanına düştük. Geçen yıldan tanıdığımız bu ligin hamisi zaten 3 takım var. Baktığınızda 2. Lig’de düşen 3 takım bizim grupta. Bunu yanı sıra geçen sezon bu ligde Play-Off oynamış 7 takım ile her sezon ligde kalıcı olmayı başarmış 5 ekiple mücadele edeceğiz. Zor bir sezon bizi bekliyor. Geçen sezona göre seviye olarak çok üst bir grup olduğu kesin.

GERÇEKÇİ OLMAK GEREKİYOR

Böylesine bir grupta gerçekçi olmak gerekirse şampiyonluğu hayal etmek bile zor. Bu kadar güçlü ve hedefi olan camialar karşısında biz yine kalıcı olmak için mücadelemizi vereceğiz. Bildiğiniz gibi geçen sezonda ilk hedefimiz kalıcı olmaktı ama biz Play-Off oynadık. Bu yılda rakiplerimizin transfer politikasını izleyeceğiz ve ona göre bizde transferde yol haritamızı belirleyeceğiz. Anadolu Üniversitesi’ni ve Eskişehir’i en iyi şekilde etmeye devam edeceğiz.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK

Teknik Direktör konusuna gelince de… Camiada bazı isimler söyleniyor. Bizi arayanlar dahi var. Ancak Teknik adam konusunda hiçbir isimle görüşme yapmadık. Bu konuda da somut adımları bayram dönüşü atacağız. Önceliğimiz teknik adam konusunu netliğe kavuşturmak. Ardından kadro konusunda iç ve dış transfer adımlar atacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.