Anadolu'da Engin Çalışır taktiksel yüklemeyi yapıyor

Anadolu'da Engin Çalışır taktiksel yüklemeyi yapıyor
 Muhabir
TFF 3. Lig'de Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi Pazar günü düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ergene Velimeşe ekibini konuk edecek.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi bu hafta sonu Ergene Velimeşe ekibini konuk edecek. Son 2 maçta 0 çeken Anadolu’da gözler Pazar gününe çevrildi.

Önce lig ikincisi, ardından lig birincisi karşısında puan çıkartamayan temsilcimiz Pazar günü düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ergene Velimeşe ile zorlu 90 dakikaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta evinde Karşıyaka ile berabere kalan Tekirdağ temsilcisi Eskişehir’e de en az bir puan için gelecek.

Play-Off potasında kalmak adına puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirten Teknik Direktör Engin Çalışır oyuncularından galibiyet istedi. Rakibin iyi ve zayıf yönlerini oyuncularına aktaran Teknik Adam Pazar günkü stratejilerini de oyuncularına aktarıyor. Öte yandan devre arasında sakatlanan ve bir dönem sezonu kapattığı belirtilen Abdullah dün idmana çıkarken, takımdan ayrı düş koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.