Anadolu’da yeni sezon planlaması hazır

Anadolu’da yeni sezon planlaması hazır
Gelecek sezon 3. Lig’de mücadele edecek BAL Ligi şampiyonu Anadolu Üniversitesi, yeni sezon planlamasını önümüzdeki günlerde yapacak. Başkan Galip Özsarı önderliğinde toplanacak yönetim kurulu gelecek sezon ilgili yol haritasını belirleyecek.

Sertaç Hoca’da önceki gün yönetime bir ön rapor sunarak kadroda düşünmediği isimleri ilettiği öğrenildi. Yönetim Kurulu toplantısını seçimden sonra yapacaklarını aktaran Başkan Özsarı, “Bildiğiniz üzere seçim sürecindeyiz. Seçimi atlattık sonra yönetim olarak toplanıp yol haritamızı belirleyeceğiz. İlk olarak Sertaç Hocamızla yeninden anlaştık. Kendisi de bize bir ön rapor sundu. Şuan kadromuzda 27 futbolcu kardeşimiz var. Hepsiyle bir görüşme yaparak ortak bir paya da buluşacağız. Bu payda da buluşmak istemeyenler olursa kendilerine teşekkür ederek kolaylık sağlayacağız” dedi.

TRANSFER LİSTESİNİ HAZIRLANDI

Gelecek sezon planlaması kapsamında Anadolu Üniversitesi yönetimi ve teknik heyeti 3. Lig karşılaşmalarını yakından takip ederek transfer listesini oluşturuyor. Daha önce Eskişehirspor maçlarını takip eden Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Uğur Aydın ve Teknik Direktör Sertaç Gezer, önceki günde Belediye Kütahyaspor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanan Play-Off mücadelesini takip etti. Kütahya’daki karşılaşmada futbolcularla ilgili bol bol notlar alan Sertaç Hoca, hazırladığı transfer listesini de önümüzdeki günlerde yönetim kuruluna sunacağı öğrenildi

“BİRLİKTE MÜCADELE ETMEK İSİTİYORUZ”

Eskişehirspor’a küme düşmüş gözüyle bakmadıklarını aktaran Başkan Özsarı, “Eskişehirspor’u biz şuan düşme potasında olarak görüyoruz. İnşallah Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bütün Eskişehirlilerin beklediği güzel haber gelecektir. Bizde Anadolu Üniversitesi olarak Eskişehirspor ile birlikte el ele 3. Lig’de mücadele edeceğiz ve etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.