Anadolu'yu zorlu sınavlar bekliyor

Anadolu’yu zorlu sınavlar bekliyor
ATLETLER LİG MÜSABAKASINDAAtletizm Türkiye 1. Lig 2. Kademe müsabakaları için Anadolu Üniversitesi atletizm takımı hazırlıklarını tamamladı. İlimizi yapılacak olan müsabakalarda temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi Atletizm...

ATLETLER LİG MÜSABAKASINDA
Atletizm Türkiye 1. Lig 2. Kademe müsabakaları için Anadolu Üniversitesi atletizm takımı hazırlıklarını tamamladı. İlimizi yapılacak olan müsabakalarda temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi Atletizm takımı antrenör İlhan Bayısın gözetiminde geri sayıma girdi. Sazova Spor Komplekslerinde şampiyona öncesi hazırlıklarını yürüten temsilcimizin 9–10 Haziran tarihlerinde Ankara'da yapılacak Şampiyonada başarılı neticelerle dönerek ligde tutunmanın yollarını arayacak. Konu ile ilgili olarak antrenör Bayısın" Hazırlıklarımızı tamamladık. Bu lige kolay çıkmadık. Amacımız Ankara'da ki yarışlarda en iyi neticeleri alarak rahatlamak istiyoruz" dedi.
MASA TENİSÇİLER
TÜRKİYE KUPASINDA
Masa Tenisinde heyecan perdesi tekrar aralanıyor. Raketler Türkiye kupası için hazırlanıyor. Masa tenisi bayanlar birinci ligini üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi gözünü Türkiye kupasına çevirdi.
Adana'da 9–10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye kupası müsabakalarında temsilcimizin başarılı neticeler alarak kupayı ilimize getirmesi bekleniyor.
OKÇULAR ANTALYA'DA
Anadolu Üniversitesi okçuluk genç takımı Akdeniz kupası için geri sayıma girdi Yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden okçularımız şampiyona öncesi moral ve motivasyon topluyor. İlimizi temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi Okçuları 9–10 Haziran tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Gençler Akdeniz Kupası almak için yaylarını gerecek. Konu ile ilgili olarak antrenör İzzet Avcı" Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Amacımız şampiyonada başarılı olarak kupayı ilimize getirmek. Sporcularıma güveniyorum. Takım halinde başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.