ARA ES-ES'E İLAÇ OLMAYACAK

ARA ES-ES’E İLAÇ OLMAYACAK
Milli ara Eskişehirspor’a ilaç olmayacak. Kırmızı siyahlılar tam kadro çalışamıyor.Ligte tutunma mücadelesi veren Eskişehşirspor için Süper lige verilen milli ara eksikleri giderme ve yaraları sarma fırsatı gibi gözükse...

Milli ara Eskişehirspor'a ilaç olmayacak. Kırmızı siyahlılar tam kadro çalışamıyor.
Ligte tutunma mücadelesi veren Eskişehşirspor için Süper lige verilen milli ara eksikleri giderme ve yaraları sarma fırsatı gibi gözükse de gerek sakat futbolcuların çokluğu, gerek yabancılara verilen ekstra izin ve gerekse milli takıma gidenler nedeniyle tam kadro çalışma imkanı vermedi.
Akaminko, Mirkan başta olmak üzere, Sezgin, Onur, Mustafa, Özgür sakatlıkları nedeniyle takım çalışmasına katılmazken yurt dışında olan Boffin, Sissoko, Diego, milli takımlarda olan Goran, Toko, Kaan ve Kamil Ahmet'te çalışmalarda yer almayan isimler.
Tüm futbolcuların katılmaması nedeniyle gerek atakta, gerekse savunmada takım eksikliklerini giderme çalışması yapamayan Eskişehirspor sadece mevcut futbolcularla yapılması gerekenleri yapabiliyor. Kırmızı siyahlı ekibin tam takım çalışması ise maça 3 gün kala 1 Nisan'da gerçekleşebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.