Atatürk ve Gelişim şampiyon

Atatürk ve Gelişim şampiyon
Liseli gençler voleybol il birinciliği dün yapılan final maçları ile sona erdi. Müsabakalar sonunda kızlarda Gelişim, erkeklerde ise Atatürk lisesi şampiyon oldu.Milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl büyük...

Liseli gençler voleybol il birinciliği dün yapılan final maçları ile sona erdi. Müsabakalar sonunda kızlarda Gelişim, erkeklerde ise Atatürk lisesi şampiyon oldu.
Milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl büyük çekişmeye sahne olan Liseli gençler voleybol şampiyonası sona erdi.
Dün Gökmeydan Spor Salonu'nda oynanan final maçlarında kızlarda finalde Gelişim ile Atatürk lisesi karşılaştı. Rakibine göre üstün oynayan Gelişim maçı 3-0 kazanarak şampiyon oldu. Kızlarda üçüncülük maçında ise büyük çekişme içinde geçerken, Türk Telekom Tayfur Bayar'ı 3-2 yenerek üçüncü oldu.
Ereklerde ise Spor Lisesi ile Atatürk Lisesi şampiyonluk maçında karşılaşırken Atatürk lisesi rakibini 3-0 mağlup etti. Erkeklerdeki üçüncülük maçını ise Yunusemre Meslek Atatürk TEML'yi 3-1 yenerek üçüncü oldu.
Şampiyon takımlar maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.