ATLETLER BAŞARIYLA DÖNDÜ

ATLETLER BAŞARIYLA DÖNDÜ
 Naile Moran Atletizm Türkiye Şampiyonası bölge elemelerinde Ankara’da yarışan sporculardan Elif Aydın Türkiye genelinde genel toplamda birinci olmayı başardı. Alpu ilçesinden yarışlara katılan atletlerden Polat Saltık fırlatma...

 Naile Moran Atletizm Türkiye Şampiyonası bölge elemelerinde Ankara’da yarışan sporculardan Elif Aydın Türkiye genelinde genel toplamda birinci olmayı başardı. Alpu ilçesinden yarışlara katılan atletlerden Polat Saltık fırlatma topunda 54.50 ile uzun atlama 4.48m ile Genel toplamda Türkiye birinciliğine ulaştı. 


 


Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 1946-56 ve 1964-68 yılları arasında başkanlığını yapan unutulmaz spor adamı anısına yapılan Ali Naili Moran Atletizm Türkiye Şampiyonası grup eleme yarışlarında ilimiz atletleri Ankara’da boy gösterdi.


Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Mersin, Samsun, Sivas ve Trabzon’da 13 ayrı bölgeye ayrılarak aynı anda yapılan yarışlarda Eskişehirli atlet Elif Aydın genel toplamda Türkiye birincisi oldu.


Gençlikspor sporcularından Elif Adın 60 metre de 8.60 ile uzun atlama 4.85 ile yüksek atlamada ise 1.40 ile birinci olurken, genel toplamda da Türkiye birinciliğine ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.


Yine Gençlikspor’dan Orçun Tulum üç adım atlamada 11.35 ile birinci 800metre de 2.15.83 ile ikini 1500 metre de ise 4.45 ile üçüncü olurken, genel toplamda dördüncülüğü elde etti.


Alpu ilçesinden yarışlara katılan atletlerden Polat Saltık fırlatma topunda 54.50 ile uzun atlama 4.48m ile Genel toplamda Türkiye birinciliğine ulaştı. 


Mustafa Caraldak ise uzun atlama 4.80 ile ikinci,  fırlatma topu 63.74,  60 metre de 8.39 ile üçüncü genel toplamda ise ikinci oldu.