Bahar dönemi renkli törenle tamamlandı

Bahar dönemi renkli törenle tamamlandı
Eskişehir Hidayet Türkoğlu Basketbol Spor Okulları’nda Bahar Dönemi çalışmaları düzenlenen renkli törenle sona erdi. Antrenmana anne ve babaları ile katılan sporcular, velileri ile beraber eğlenirken rekabet etmekten de geri kalmadılar.

Çalışmalarını Gelişim Okulları iş birliğiyle sürdüren Eskişehir Hidayet Türkoğlu Basketbol Spor Okulları’nda Bahar Dönemi çalışmaları tamamlanırken, düzenlenen renkli törenle sporculara madalyaları veridi. Törenler öncesinde sporcular velileri ile birlikte antrenman yapma fırsatı yakaladı. Antrenmana anne ve babaları ile katılan sporcular, velileri ile beraber eğlenirken rekabet etmekten de geri kalmadılar.

ÖRNEK İŞ BİRLİĞİ

Eskişehir Gelişim Okulları ile kurulduğu günden bu yana partnerlik eden kulüp, bu sene U10-U11 ve U12 kategorilerinde 82 sporcusuyla birlikte 8 antrenörü ile liglerde oynatarak altyapıya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Son olarak Kulüplerde U16 takımını oluşturan 2007-2008 doğumlu Gelişim Okulları Lise B takımının, finallerde Yeniyol Lisesi’ni yenerek bir kupa daha getirmesi hafta sonuna ayrı bir keyif kattı.

YAZ OKULU BAŞLIYOR

Eskişehir’de 8. senesini tamamlayacak basketbol okulu, 3 Haziran Cumartesi günü Yaz dönemi çalışmalarına başlayacak. Yeni katılacak sporculara faydalı olabilmek için dönem öncesinde, deneme & seviye belirleme antrenmanları düzenlenecek. Bu özel çalışmada antrenörler tarafından gözlemlenen sporcular, yapılan değerlendirmeler sonunda gruplarına yönlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.