BAL GİBİ ZOR GRUP

BAL GİBİ ZOR GRUP
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Demirspor ile Sağlıkspor bu sezon 10. grupta yer alacak. Çetin bir sezonun yaşanmasının beklendiği grupta İstanbul’dan 4, Sakarya ve Kocaeli bölgelerinden 3’er, Düzce’den ise iki takım yer...

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Demirspor ile Sağlıkspor bu sezon 10. grupta yer alacak. Çetin bir sezonun yaşanmasının beklendiği grupta İstanbul'dan 4, Sakarya ve Kocaeli bölgelerinden 3'er, Düzce'den ise iki takım yer alıyor. Bölgesel Amatör Lig`de gruplarında birinci olan 11 takım Spor Toto 3.Lige çıkmaya hak kazanacak. Grupta son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek. 2012-2013 sezonu fikstür çekimi ve müsabakaların başlama tarihi, takımların saha denetimlerinin tamamlanması sonrası açıklanacak.

Gülten "Geçen sezondan daha zor bir gruba düştük"
Demirspor'da antrenör Necati Gülten yeni sezon ve grubu değerlendirdi. Gülten 'Geçen seneden daha zor bir gruba düştük' dedi. Hedeflerinde bir sapma olmadığını ifade antrenör Necati Gülten 'Her şeye açık bir gruba düştük. Hedefimiz doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra ki çalışmalarımızda daha da ciddi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Bizim adımıza geçtiğimiz yıllara oranla daha zor bir gruba düştük. Bugün oyuncularımızla bir araya gelerek çalışmalara yeniden başlıyoruz. Bir hafta boyunca onlarla birlikte her şeyi daha enine boyuna konuşacağız ve değerlendireceğiz. Amacımız yine zirveyi zorlayan bir takım olmak' dedi.
Takviye Şart
Geçen sezondan ligin bir ay daha uzun geçeceğini söyleyen Gülten 'Bu yıl grupta 14 takım olacak. Buda sezonun 1 ay daha uzun olması demek. O nedenle daha geniş ve derinliği olan bir kadroya ihtiyacımız var. Hedefi olan bir takım olmak istiyorsak kadromuza 1-2 oyuncu takviye etmeliyiz' şeklinde konuştu.
OYAK Renault İle Özel Maç
Demirspor bayram tatilinin ardından yeni sezon çalışmalarına bugün kaldığı yerden devam edecek. Ligin başlama tarihine kadar 4-5 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirten antrenör Gülten '25 Ağustos'ta Bursa'da Merinos sahasında OYAK Renault takımı ile özel maç yapacağız. Takımımı öncelikle güçlü bir rakip karşısında görmek istiyorum. Eksik yönlerimizi tespit etme adına iyi olacak' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.