BAŞKAN DENİZLİ'Yİ "YANAL"LADI

BAŞKAN DENİZLİ’Yİ “YANAL”LADI
Teknik Direktör Ersun Yanal’a sahip çıkan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal yeni teknik direktör arayışında olmadığını da belirtti. Eskişehirspor’da başkan Halil Ünal Mustafa Denizli Eskişehirspor’a geliyor haberleri üzerine...

Teknik Direktör Ersun Yanal'a sahip çıkan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal yeni teknik direktör arayışında olmadığını da belirtti.
Eskişehirspor'da başkan Halil Ünal Mustafa Denizli Eskişehirspor'a geliyor haberleri üzerine açıklama yaparak Denizli'yi yalanladı.
Akhisar maçından sonra yükselen "Yanal istifa" ve iki gündür de bazı yaygın medyada çıkan "Mustafa Denizli Eskişehirspor'a geliyor " ve "Başkan Ünal-Denizli ile görüştü" haberleri üzerine İstikbal'e konuşan Eskişehirspor başkanı Halil Ünal açıklamalarda bulundu.
Eskişehirspor'un başında teknik direktör bulunduğunu belirten başkan Halil Ünal "2-3 gündür Eskişehir'de değildim. Ancak bazı duyumlarım 'Hoca arıyormuşum, Mustafa Denizli ile görüşmüşüm' bu tür haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir haberin astı astarı yok. Mustafa Denizli'yle Yunanistan'da bir görüşme yapmadım. Bu haberleri nereden çıkarıyorlar anlamak mümkün değil. Eskişehirspor'un başında bir teknik direktör var. Ve biz bu sezonun sonuna kadar da hocamız Ersun Yanal ile devam etmek istiyoruz. Bir maç yenildik diye çıkıp hoca arayacak durumunda da değiliz" dedi.
Ünal bu açıklamaları ile Ersun Yanal'a bir kez daha sahip çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.