Batu ve Erkan için Çalımbay devrede

Batu ve Erkan için Çalımbay devrede
Eskişehirspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’tan istediği Batuhan ve Erkan Zengin için bizzat kendi devreye girdi. Devre arası transferi için temaslarını sürdüren Eskişehirspor kadrosunu en az 4 oyuncu ile takviye...

Eskişehirspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'tan istediği Batuhan ve Erkan Zengin için bizzat kendi devreye girdi. Devre arası transferi için temaslarını sürdüren Eskişehirspor kadrosunu en az 4 oyuncu ile takviye etmek istiyor. Şu ana kadar resmi anlaşma yapmayan Eskişehirspor listedeki oyuncular ile görüşmelerini hızlandırdı.Batuhan Karadeniz için Beşiktaş ile görüşen Eskişehirspor yönetimi, oyuncu konusunda olumsuz rapor almıştı. Beşiktaş yönetimi Batuhan Karadeniz'i 5 milyon Euro karşılığında bonservisi ile birlikte satabileceklerini belirtmişti.Es-Es ayrıca Beşiktaş'dan orta saha ve sağ kanat oyuncusu Erkan Zengin'i istedi.
Dün Antalya kampında telefonla ulaştığımız Eskişehirspor teknik direktör Rıza Çalımbay, Batuhan'ın yine gündemde olduğunu belirterek "Batuhan'ı çok istedik, ama Beşiktaş'la uzun süren pazarlıklarımızdan bir sonuç alamadık. Beşiktaş, kiralık olarak vermek istemiyor. Bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro istiyor. Ama Batuhan konusunda tekrar devreye girdik. Beşiktaş yönetimi ile bizzat kendim görüşeceğim. Erkan Zengin ise % 90 oldu. Kendisini kiralık teklif ettiler biz ise bonservisi ile almaktan yanayız. Birkaç gün içinde iki oyuncunun durumu da kesinleşecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.