Bilardoda şampiyon belli oldu

Bilardoda şampiyon belli oldu
Eskişehir Bilardo Kulübü’nün 2012 yılında 3.Lig ve 3. Handikap Turnuvaları sona erdi. Birinci olan sporculara kupa verildi.Eskişehir Bilardo Kulübü’nde durmak yok. 2012 yılında bir çok turnuvaya imza atan Bilardo Kulübü bu...

Eskişehir Bilardo Kulübü'nün 2012 yılında 3.Lig ve 3. Handikap Turnuvaları sona erdi. Birinci olan sporculara kupa verildi.
Eskişehir Bilardo Kulübü'nde durmak yok. 2012 yılında bir çok turnuvaya imza atan Bilardo Kulübü bu yılki 3.Lig maçlarını da tamamladı. Aynı zaman da handikap turnuvasının da birincileri belli olurken, düzenlenen kupa töreniyle bilardoculara kupaları takdim edildi. Eski Odunpazarı Belediye Başkanı Ayhan Boyer'in de katıldığı kupa töreninde A Ligi birincisi Furkan Şenel, B Ligi birincisi Murat Keser, C Ligi birincisi Umut Gökbulut, D Ligi birincisi Mehmet Şafak, E Ligi birincisi İbrahim Sesli ve F Ligi birincisi Ufuk Çopur oldu. Handikap Turnvua şampiyonu Can Büyükşahin olurken, ikinciliği Osman Özcan, üçüncülüğü Özcan Özkuloğlu, dördüncülüğü ise Dinçer Özen aldı.Dün başlayan yeni lige ise büyük ilgi var. 100'ü aşkın sporcunun katıldığı 2012'nin son çeyreğini kapsayacak olan ligde büyük çekişme yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.