Bocce'de büyük başarı

Bocce’de büyük başarı
Aytaç Bocce 1.liginde yer alan Eskişehir Gençlikspor bocce takımımız başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ankara Sinccan Kapalı spor salonunda 7-8 Nisan tarihlerinde yapılan ve 12’şer takımın iştirak ettiği final etabında...

Aytaç Bocce 1.liginde yer alan Eskişehir Gençlikspor bocce takımımız başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Ankara Sinccan Kapalı spor salonunda 7-8 Nisan tarihlerinde yapılan ve 12'şer takımın iştirak ettiği final etabında Bayanlarda Antalya Kemerspor'u mağlup eden Gençlikspor bayanları Bocce 1.ligi şampiyonu oldular. Yine Gençlikspor erkek takımı da zorlu müsabakalar sonunda 3.'lüğü elde ederek çifte sevinç yaşattılar.
Yine bayanlarda Melike Üzüm 17 sayı, erkeklerde ise Engin Ulusoy 24 sayı yaparak çok zor bir işi başararak ve Türkiye rekoru kırdılar.
Dün Gençlik ve spor il müdürü Süleyman Arduç başarılı sonuçlara imza atan sporculara kulüp başkanı Zeki Tekin ile birlikte ödül verdi. Konu ile ilgili olarak il müdürü Arduç" Çok zor şartlarda büyük başarılara imza atan sporcularımızı kutluyorum. Zor diyorum çünkü güçlü rakipler karşısında çok çalışmanın önemini bir kez daha ortaya koyan boccecilerimiz örnek bir başarı elde etmişlerdir. İnşallah bundan sonraki yıllarda da kulübümüzü uluslar arasında başarılar kazandıracaklardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.