BONSERVİSLER TAMAM

BONSERVİSLER TAMAM
Eskişehirspor başkanı Hatipoğlu üç GaziantepBŞ’li futbolcunun bonservislerini aldı.Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’e gelen Eskişehirspor ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya varan Gaziantep BŞ’in futbolcuları Serdar, Ömer...

Eskişehirspor başkanı Hatipoğlu üç GaziantepBŞ'li futbolcunun bonservislerini aldı.Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e gelen Eskişehirspor ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya varan Gaziantep BŞ'in futbolcuları Serdar, Ömer ve Sezgin'in bonservislerini almak için bizzat Başkan Nebi Hatipoğlu Gaziantep'e gitmişti.
Dün Gaziantep BŞ başkanı ile bizzat görüşen Başkan Nebi Hatipoğlu, telefonla arayan maliye Bakan Kemal Unakıtan' ın görüşmesi sonucu üç futbolcunun bonservisini aldı. Bugün Eskişehir'e gelmesi beklenen Hatipoğlu'nun Mardin'li futbolcunun bonservisi için değişik bir uygulama yapacağı öğrenildi. Bu arada Eskişehirspor transfer komitesi dün iki futbolcu için masaya oturdu. İsimleri açıklanmayan futbolcularla görüşmelerin sürdüğü belirtilirken her iki futbolcunun da Diyadin'in listesinde yer aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.