Bu da kaçar mı NECATİ?

Bu da kaçar mı NECATİ?
Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Necati yine markaj altında oynadığı Galatasaray maçında yakaladı tek pozisyonu değerlendiremedi. İstanbul BŞ maçında olduğu gibi Galatasaray maçında da sürekli markaj altında oynayan ve Cris...

Eskişehirspor'un golcü futbolcusu Necati yine markaj altında oynadığı Galatasaray maçında yakaladı tek pozisyonu değerlendiremedi. İstanbul BŞ maçında olduğu gibi Galatasaray maçında da sürekli markaj altında oynayan ve Cris ile Danny tarafından kontrol edilen Necati gol bölgesinde etkisiz kaldı. Maçta iki sefer kaleyi yoklayabilen ve bir kez de 29. dakikada net gol pozisyonuna giren Necati Ateş yakaladığı bu fırsatı değerlendiremedi.
Bu dakikada Dede'nin uzun ortasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Necati Ateş top yere iner inmez vuruşunu yapmak yerine kontrol altına almaya çalışınca mücadele eden savunma elemanı tarafından tehlike uzaklaştırıldı.Bu zorlu maçlarda yakalanan ender gol pozisyonunu Necati Ateş gibi tecrübeli bir elemanın değerlendirememesi hayretle karşılanırken tecrübeli futbolcunun ilerleyen haftalarda bu tür fırsatları kaçırmamalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.